• Seizoen start Hof van Saksen 5 september

  Seizoen start Hof van Saksen 5 september

  “We voelden ons GAST-vrij ontvangen"

Nazomeren met de CCA..
Op 5 september begonnen we ons eventseizoen weer na onze zonnige CCA zomerbreak.

We waren uitgenodigd op 1 van de mooiste en meest bijzondere vakantieparken die we in Nederland rijk zijn. We waren bij het Hof van Saksen in Nooitgedacht, vlakbij Rolde. Nog steeds volop in het ‘afzetgebied’ van de CCA uiteraard.

We hebben hier een heerlijke avond gehad waarin we na de opening in de grote presentatiezaal met zijn allen naar buiten gingen om een potje te mini- of voetgolfen. Ca. 50 leden van de CCA kwamen af op deze gezellige activiteit, die eindigde aan de recreatieplas Nooitgedacht op het terrein van HvS. Hier draaide een DJ zwoele plaatjes terwijl de keukenbrigade een fantastische BBQ op de mat had gelegd.

Topavond! We nemen jullie even mee..

De opkomst..
In het gezelschap van zo’n 50 leden zijn we ons 2e deel van het eventseizoen ingegaan en je kon merken dat de leden weer zin hadden om elkaar te zien en wat leuks te doen met elkaar.

Hier zien we Paul, Henny, Hester en Ilja die net het mooie pad onder de lindebomen gelopen hebben en de statige trap van het hoofdgebouw oplopen. Ze stralen uit dat ze er allemaal zin in hebben!

Hé GAST!

General Manager Eric van der Heijden startte de avond met een compacte en zeer boeiende introductie over Hof van Saksen.

Al gauw kwamen we er achter dat het succes achter dit fantastische vakantiepark zit in een stuk collectieve visie en bedrijfsfilosofie. Door deze filosofie te combineren met de wensen van het zeer diverse, goed gemotiveerde en opgeleide personeel is er een unieke leisure cultuur ontstaan. Deze maakt het park zo ontzettend herkenbaar, uniek en fijn in al haar facetten.

Er is gekozen voor een bepaald leiderschapsmanifest waarin heel sterk is gekeken welke aspecten de werknemers belangrijk vinden in hun werk. Daar kwam GAST uit. En dat staat voor;

Gastvrij – Ambitieus – Samen – Trots

Geen toeval..
Dat kan haast geen toeval zijn! Wat een fantastisch acroniem om de fundamenten van je bedrijfsvoering mee te vormen. Super.
Het is niet voor niets dat ze het meest onderscheidende familiepark van Europa zijn. Daar hebben ze jaren aan gewerkt met een heel duidelijk doel voor ogen.

Inmiddels is er ook een Hof van Saksen Academy. Dat is een opleidingstraject in samenwerking met het Drenthe College. Terwijl je werkt op Hof van Saksen krijg je een opleiding waarmee je een landelijk erkend MBO diploma kunt behalen.

Applaus voor de nieuwe leden en Asser ondernemingen..
Na de inspirerende speech van Eric en het voorstellen van de nieuwe leden, kwamen er nog een 2 tal bedrijven voor de club. Onze wethouder Bert-Jan zette de Asser finalisten van de Drentse Onderneming van het jaar nog even in het zonnetje, M&G Group en Sportconfex. August van Asselt en Bert van der Tuuk bedankt voor jullie komst. Wij zijn trots op deze topbedrijven! 

Hiermee sloten we dit gedeelte van de avond af met een applaus voor allen en konden we ons opmaken voor een mooie wandeling richting de activiteitenbalie aan de andere kant van het park. We hadden door de introductie echt merkbaar zin gekregen om ons over dit park te verplaatsen. En we kwamen er al snel achter dat deze erg mooi en authentiek Drents is ingericht.

Claas met een C, Hof  van SaKsen met een K!
Onze fotograaf heeft iets met Claas. Claas loopt vaak op het juiste moment op de juiste plek tijdens CCA events! Dat heeft hij ook in zijn werk trouwens, waar hij (crisis of niet) vaak op de juiste plek is wanneer zijn expertise daarom vraagt. In dit geval loopt hij in het shot wanneer Gerregelt de mooie lindenlaan op de foto wil zetten. Hij moest even in de benen om de rest in te halen die onderweg was naar de golfbanen..

Mini golf met minimale bezetting..
Van de ca. 50 leden koos er 1/10e deel voor minigolf. De rest had blijkbaar meer zin om met zijn of haar voeten te ‘golfen’ want die waaierden allemaal uit over het park om de diverse holes met grotere gaten te bespelen.

Deze fantastic five sloegen een balletje samen en hadden in elk geval wat meer rust.. We snappen het heren, golfen met een stick en de armen is toch wat meer exclusief he? 😉

Voetgolf als favoriete bezigheid..
Het andere 9/10e deel ging voetgolfen! Op deze manier kon je veel meer van het park zien, en het was voor ons ook een mooie indicatie om het aantal voetballiefhebbers binnen de CCA te ‘exposen’. Lekker balletje trappen in de zon tussen de vakantiewoningen. Waar zie je dat nou op een vakantiepark? Gasten van het park die op hun terras zaten hielden soms wel angstvallig hun eettafel en BBQ’s in de gaten. Sommige ballen raakten nog wel eens uit koers..

Voetgolfers op deze foto zijn Chris de Vos en Berthold van Sleen van Sportconfex. Op de achtergrond kijken Jan van Ingen, Xander Heyden en Harm Bellinga toe.

HOLE IN ONE!
Geloof het of niet, maar Rogier Werkhoven presteerde het om al vrij vlot een hole in one te trappen op hole 15! Heel erg knap. ~Dat hadden we NOOITGEDACHT Rogier! We wisten niet dat jij zoveel balgevoel had. We begrijpen ook steeds beter waarom jij je heil in de activiteiten branche hebt gezocht. JP Activiteiten heeft een mooie en zuivere rechtspoot binnengehaald met jou.

Gelukkig waren de dames er getuige van! Want de cameraman en fotograaf waren net te laat om het echt vast te leggen..

Kijk hem er in..
Hebben deze heren het nakijken nadat Xander met zijn (coole) voetbalskills de bal richting de hole schiet? We zagen wel een mooie traptechniek Xander! En als je heel goed inzoomt op jouw bril kon je de bal mooi richting het vlaggetje zien rollen.. 

Opperste concentratie..
Deze bal rolde uiteindelijk tergend langzaam richting de hole maar lag er uiteindelijk wel in!

De heren combineerden een potje footgolf met een beetje business en later borrelpraat onder het genot van de ondergaande zon op Park Hof van Saksen. Zo zie je maar, het blijft leuk om tegen een balletje te trappen. Ook leuk op dit park; De holes liggen gewoon tussen de vakantieboerderijen in.

Casual balletje trappen..
Hier zien we wel de meest fanatieke voetballers van de CCA volgens ons. En het is dat er een heerlijk BBQ buffet op ons zat te wachten, anders hadden deze mannen nog doorgespeeld tot het donker was. Kijk die traptechniek van Leon den Hertog. Het lijkt wel alsof hij dat vaker doet! Sowieso sportief groepje dit..

Zon, eten, drinken, strand, muziek..
Na inspanning volgt ontspanning, en dat deden we op het strand van Hof van Saksen naast de beachbar. Hier stond een fantastisch BBQ buffet op ons te wachten met heerlijke hamburgers (zowel echte als een lekkere vega variant).  Het was door de cateraars van het park werkelijk tot in de puntjes verzorgd. En wat een prachtige plek voor een seizoensopening van onze club.

Netwerken met de voeten in het strandzand. Heerlijk!

Hoffelijke cateraars..
En dit zijn dan die Saksische cateraars. Fantastische koks die allen zeer bedreven waren met de grill. Enorm gastvrije mensen die hun vak verstonden. Waarschijnlijk mensen van de Hof van Saksen Acedemy? Petje af! En zuinig op zijn, goede koks zijn zeer schaars tegenwoordig..

Bijkletsen en netwerken deel 1..
Diverse leden zochten elkaar op en bespraken hun golfscores met elkaar. Daarnaast was het ook een ideale plek en gelegenheid om even bij te praten over de zomer en alle vakantie-ervaringen.

 

Wining & dining, Beats & SAX..
Mirjam Marnelle den Boggende is niet verlegen en bijt het spits af van dit buffet. Heerlijke broodjes Mir! En wat een lekker uitzicht op Playa Rolde zo op de achtergrond.

De vibe zat er lekker in terwijl op de achtergrond onze huis DJ zwoele zomertunes draaide onder begeleiding van een jonge saxofoniste. De overige gasten van het strand konden zo meegenieten van ons clubuitje. We hebben ons van onze beste en gezelligste kant laten zien. Wie weet komen daar nog nieuwe leden uit voort!

Bijkletsen en netwerken deel 2..
Peter is er altijd klaar voor, fotogeniek als hij is. Op en top in zijn element uiteraard in deze zomerse setting vol activiteiten. Johan van Ingen is ook niet cameraverlegen zo te zien. Heb jij hier nog mensen aan het (uitzend)werk die volgens de GAST methode werken Johan?

Jong en oud bij elkaar..
We vinden het leuk dat er bij de CCA ook steeds meer jonge mensen komen. Dat juichen we uiteraard toe! Zo zien we een mooie kruisbestuiving tussen onze leden, van startend tot afbouwend en alles er tussen in. Het is ook een kans om kennis over te dragen of los te peuteren. We hebben een hele diverse club tegenwoordig en daar zijn we happy mee. Come join us!

Nieuwe leden, herintreders en bestaande partners..

En zoals op elk event stelde Geertje ook hier weer een aantal nieuwe leden voor, waaronder haar eigen man Jozef, wat een leuke primeur was.

We beginnen vlnr, met Richard Heling, een herintreder als het gaat om lidmaatschap CCA, en daarnaast met zijn bedrijf Heling & Partners DE mogendheid in Nederland op het gebied van arbeidsbemiddeling bij letselschade. Richard zoekt een bedrijfsverzamelgebouw in Assen waar hij met zijn bedrijf kan huizen op termijn.. Wie weet er iets? Wel graag met deurposten van meer dan 2 meter hoog.. 😉

En we hebben een vervanger voor Mirjam Pauwels namens de Gemeente Assen. Bert-Jan ten Oever is de nieuwe wethouder van economie en werkgelegenheid en heeft in die hoedanigheid ook te maken met het wel en wee van ondernemers in Assen.

We zien verder Kelly Thermolen, banqueting en sales medewerker bij De Bonte Wever. Dus we weten wie daar het lopend buffet gaat verzorgen als we daar weer komen..

Dan zien we Jozef Groenhout, de man van onze voorzitter Geertje. Zijn slogan; “Als het om wonen gaat, is alleen het beste goed genoeg”. Geldt dat ook voor samenwonen beste mensen? 😊

v.l.n.r. Richard Heling, Bert Jan ten Oever, onze voorzitter, Kelly Termohlen en Jozef Groenhout.

 • Vooruit team Rogier.. Omdat jullie zo enthousiast meededen, een leuke gezellige introducee meenamen (hoi Hester!) EN de hole in one master in jullie midden hadden publiceren we nog een foto van jullie. Leuke samenwerking met zijn allen, en vooral veel lachen en sfeer.

 • Heeft iemand Diane en Hester uitgelegd dat je de bal doorgaans niet met je handen beet mag pakken tijdens voetbal? Moest hier nog een VAR aan te pas komen dames? Of was het klaar en zat de pas er gauw in richting het terras op het strand..

  Ze hadden het heel erg naar hun zin zagen we gedurende het hele parcours.

 • Lokaal biertje Levi?
  Is die bril nog af gegaan die avond Xander?
  Zat jij eindelijk een keer ‘eigen installatieloos’ op een event Willem? Je bent de hele zomer al bezig zien we op je Facebook! Topseizoen..

  Geertje ziet dat het goed is..

  Roald Leemrijse heeft een introducee meegenomen, Michel Hasslacher, altijd gezellig. Bennie Jansen is ook weer eens van de partij.

 • Waar hebben ze het over? Feit is wel dat Vincent niet gelijk in die heerlijke hamburger hapt, dus het zal best een boeiend gesprek zijn geweest denken we! Dealtjes of vakantieverhalen?

 • Diane heeft geen moeite met de lens. Of zou het kunnen dat ze vanwege haar lach snel gezocht wordt door de fotograaf? Je hebt het weer gezellig Diane! Maar wanneer neem je Sonja nou weer eens mee? Of is Hester je nieuwe bestie? 😉

  Copyright © 2020 Commerciële Club Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
  Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau