• Asser Haringparty 19 juni

    Asser Haringparty 19 juni

    “Op en top sfeer bij dit gezamenlijke initiatief”

De CCA en Nieuwe Haring!
19 juni. Eindelijk hebben we een droge zonnige dag en laat dat nou net de dag zijn dat we weer met zijn allen samenkomen in hartje Assen om een traditie voort te zetten, de HARINGPARTY. Dit keer met verse NIEUWE haring.

Ook deze editie werd weer georganiseerd door de diverse ondernemersclubs uit Assen, waarvan wij uiteraard de leukste en de meest onafhankelijke zijn 😉. De 2 mooiste weken van en voor Assen zijn begonnen. Let’s go!

Gezamenlijk smakelijk event
De Asser Haringparty is een gezamenlijk event van de CCA, JCCA, Ondernemend Assen en Vaart in Assen. Zij steken ook deze keer de koppen weer bij elkaar om tot een mooi event te komen, verspreid over diverse horecazaken zodat er genoeg ruimte is en alle uitbaters er iets aan hebben. Deze traditie verbindt, laat ons samen genieten van het weer, vis, drankjes en goede sfeer. Er kwamen maar liefst 250 ondernemers en diverse introducees op af.

Verzamelen bij Autentieq!
Uiteraard verzamelden we als CCA weer op de Markt, vorig jaar bij Manolitos, dit jaar bij Autentieq. Hier openen we net als elk jaar eerst met de CCA zelf en hebben we even een uurtje of anderhalf CCA time met elkaar. Autentieq heeft een fijne centrale plek waar we met elkaar konden genieten van de zon, luxe borrelhapjes, sateetjes van de zaak, drinken en elkaars gezelschap. CCA quality time! Geert en Alie zorgden ervoor dat onze pre Haringparty tot in de puntjes verzorgd was. Vlotte bediening en klasse eten.

Welkom!
Geertje en Pascal deelden de bandjes uit. Karin hield als vanouds de opkomstlijst bij. Al vlot kwam dat aantal boven de 90 uit. Mooie opkomst! Pascal is bedrijfsleider van de Sligro in Assen en sinds precies een jaar lid. Hij is inmiddels bestuurslid en zal zich bezig gaan houden met diverse activiteiten waaronder een stuk media namens de CCA.

Tafelen op onze pre-party
Op de achtergrond verklappen oranje vlaggetje op het Feest café Autentieq uiteraard dat we niet alleen in het Haringseizoen zitten maar ook volle bak in het EK 2024 in Duitsland! As we speak heeft Nederland 1 pot gewonnen en staan de Fransen hierna op het menu. Raul was al vroeg aanwezig om zo een goede plek aan tafel te bemachtigen. Binnenkort wordt de nieuwe CCA site gelanceerd met het door hem ontwikkelde nieuwe logo! Hij is fris en lijkt in niks op het oude. Wait and see..

 

Leden stromen binnen
Hier zien we onder andere Koos Hoving binnenkomen met zijn zoon en dochter. Deze familie is een hechte zakenfamilie in de beste leren tassen die er te koop zijn. Chesterfield Bags zijn inmiddels een wereldwijde hit en dat alles wordt bedacht op het bedrijventerrein aan de A28 in Assen noord. Goed voor elkaar Koos! Assen en tassen.

Een band met de CCA
We hebben een band met onze leden. Daarom vinden we het ook leuk als er introducees en aanhang meekomen op onze evenementen en borrels. Geertje is in haar voorzitterschap geroemd om haar verbindende kwaliteiten. Dat de techniek van bandjes om doen haar goed afging is dan ook niet vreemd.

Alfred Welink en dochter
Onze nieuwe voorzitter Alfred was er uiteraard ook en hij had familie meegenomen. Zijn prachtige dochter vergezelde hem toen we verzamelden bij Autentieq. Zo te zien wordt er in huize Welink al op jonge leeftijd aandacht geschonken aan de kracht van lokaal netwerken. Leuk Alfred! Graag tot gauw.

 

Scheidend voorzitter Geertje Dam
Geertje had nog een aardige waslijst met nieuwtjes deze mooie avond en ze nam het er nog even van als scheidend voorzitter. Ze schetst op vertrouwde wijze het programma van de avond en kondigt nieuw lid Truus Grit aan. Haar laatste speech voor de CCA? Of horen we haar volgende week nog een keer. Geertje bedankt!

Truus Grit
De meeste nieuwe leden hebben we de vorige keren al kunnen verwelkomen, 1 daarvan hebben we nog niet voor de club gehad. Truus Grit, mediastrateeg en eigenaar van Meat Media. Truus heeft ook een podcaststudio aan de Vaart en ze hoopt daar in de toekomst nog diverse CCA leden te mogen ontvangen. Truus (34) heeft een favoriete kleur, reist veel over de wereld en is volgens Geertje een echte powervrouw. Welkom Truus! Je verjongt ons en we zien uit naar je inbreng in CCA NEXT LEVEL.

Willem 40 jaar vakmanschap
Naast nieuwe leden willen we ook aandacht geven aan ‘oude’ leden. En met oud bedoelen we leden die al heel lang lid zijn van de CCA. In dit geval Willem Everts, eigenaar van DIA (sinds 1983) en al 20 jaar lid van de CCA. Oftewel, Willem is al 40 jaar specialist ogv beeld, licht en geluid. AV Willem! Hij vertelde hoe hij ooit begonnen was met het organiseren van Drive-in discotheken in Assen en dit in de loop der jaren behoorlijk uitgebouwd heeft, letterlijk en figuurlijk. In Assen kan je niet meer om D.I.A. heen en daar hebben we beeld bij.

Het meest trouwe EN technische CCA lid
Inmiddels kennen we Willem en D.I.A. allemaal. Willem is een zeer trouw lid van de CCA, bezoekt AL onze bijeenkomsten en evenementen en maakt met iedereen een praatje. Ook deze avond heeft hij nog een bijdrage geleverd aan de stellage buiten op het terras van Autentieq. Dat is nog niks, ze leveren de komende TT week op maar liefst 100 verschillende plekken apparatuur! Hoe houdt hij het overzicht vraag je je af. Maar alles doet het en iedereen is tevreden. Chapeau Willem en nog vele jaren!

De handen op elkaar
De CCA leden applaudisseren voor Geertje, Truus en Willem vanavond. Aan de lange stamtafel kwam de sfeer er al vlot in en vonden leden elkaar om bij te kletsen en te genieten van sun, drinks and food. We hadden hier uiteraard een prime spot op de Markt, die langzaamaan vol liep met mensen die voor de Haringparty kwamen.

Proost!
Met deze afscheidsproost dankt Geertje alle CCA leden voor hun vertrouwen in haar als voorzitter en de leuke tijden die we samen hebben gekend. Het is ook het startschot voor de rest van de avond. Men nuttigt wat ze nog voor zich hebben staan en gaan langzaamaan de Markt verderop, richting de gezamenlijke Haringparty.

 

Hesj en Vincent
De jongere kant van onze leden met beiden een mooie winkel in ons hartje centrum. Ze zijn eigenlijk buren! Hesj met haar mooie ruime kapperszaak Coiffure Assen en Vincent ernaast met V.S. Optiek. Het is dus ook geen toeval dat we op social media al combinaties hebben gezien van samenwerking. Ook op dit soort avonden zien we de 2 jonge ondernemers vaak even samen een borrel drinken. Kapselkoningin en zonnebrillenkoning. Gezellig!

 

De Haringpartylocatie
Hier waren we dan met zijn allen. Aan Asser ondernemers geen gebrek! De CCA heeft zich intussen ook gevoegd op de Markt. Hier werd er gelijk gemengd met de andere ondernemers en introducees en het werd steeds gezelliger. Het weer was ons gelukkig goed gezind! Op en top sfeer. HARINGPARTY 2024! Een kwart van de aanwezigen was CCA, wie pikt ze eruit op de foto’s? Eet smakelijk.

Ronald op de hoek
Dit keer helaas niet meer vanuit ’t Wapen maar wel op 2 verschillende plekken een haringtafel! Vanwege de populariteit van het evenement had Ronald Obbes er samen met de Zusjes de Boer voor gezorgd dat het event een beetje verspreid werd. Zo konden we happen op 2 verschillende locaties. Kijk eens hoe fris Ronald het uitgestald heeft voor zijn Lodewijk Napoleon. Bon apetitit!

Dames in de CCA
Waar we ook altijd blij mee zijn is de hoeveelheid leuke (jonge) vrouwelijke ondernemers in de CCA. In de loop der jaren hebben we deze doelgroep specifiek aan ons kunnen binden met een gevarieerd programma met leuke evenementen. Ook vanavond kwamen we in deze ledencategorie weer erg goed voor de dag. Dank dames voor dit vrouwelijke visitekaartje van ondernemerschap en verbondenheid met de CCA en Assen.

Wine & dine
Op deze foto is het gezelschap van deze avond te zien op de Markt tussen Isola Bella en de Zusjes.

We kunnen terugkijken op een geslaagd gezamenlijk evenement welke tot laat in de avond heeft geduurd. Business en Haringpraat! Jong en oud komt samen tijdens deze Asser traditie.

De zon ging onder op de Markt
Terwijl de zon onder ging klonken de beats van Beatrover! nog even door. De vaste DJ van de buitenevents van de CCA begeleidde de Haringparty weer zwoel en sfeervol. Twee grote MOTUL stands op de Kop verklapten dat onze favoriete Asser week weer nabij is. De TT week staat letterlijk voor de deur en daar zien we weer naar uit. Nog 1 event, op woensdag 26 juni bij Dusseldorp in Assen, mooie auto’s kijken. Graag tot dan!

CCA

Copyright © 2020 Commerciële Club Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau