Nieuws

Uitnodiging Theatercollege

Graag nodig ik je uit voor een Theatercollege OVER ‘SUCCESVOL VERANDEREN DOE JE NOOIT ALLEEN’ door Hélène Oosterhuis (oprichtster van stichting Another Way en auteur van het boek ‘Ken je mij?’) op maandag 24 juni a.s. in De Nieuwe Kolk in Assen.

Lees meer: Uitnodiging Theatercollege

Gemeente Assen: Een nieuwe economische visie

Assen werkt aan een nieuwe economische agenda. Dat doen we in samenwerking in onze stad en met de regio. De afgelopen tijd hebben we gewerkt aan een economische analyse: het feitelijke fundament onder onze agenda. Daarnaast hebben we verschillende verkennende gesprekken gevoerd met maatschappelijke partners.

Op 18 april delen wij in de raadzaal in het stadhuis deze stappen in breder verband met de stad en nemen we uitgebreid de tijd om met u in gesprek te gaan. Waar moet het in Assen de komende jaren over gaan? Welke uitdagingen zien wij op ons afkomen?

De exacte invulling van het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Houdt u de avond van 20.00 tot 22.30 uur alvast gereserveerd in uw agenda. Wilt u zich al aanmelden? Dat is mogelijk. Uw aanmelding ontvangen wij graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prins Claus Concert in DNK!

Op vrijdagavond 8 februari a.s. vindt in De Nieuwe Kolk het Prins Claus Concert plaats. Dit wordt verzorgd door het Hanze Symphony Orchestra, bestaande uit studenten van het Prins Claus Conservatorium en de Hochschule für Künste uit Bremen.

Lees meer: Prins Claus Concert in DNK!

Copyright © 2018 Commercieel Centrum Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau