Nieuws

Prins Claus Concert in DNK!

Op vrijdagavond 8 februari a.s. vindt in De Nieuwe Kolk het Prins Claus Concert plaats. Dit wordt verzorgd door het Hanze Symphony Orchestra, bestaande uit studenten van het Prins Claus Conservatorium en de Hochschule für Künste uit Bremen.

Komt dat zien en vooral horen!

Datum: vrijdagavond 8 februari a.s.
Plaats: De Nieuwe Kolk Assen
Aanvang concert: 20.15 uur
Entree: € 15,00 [kaarten te verkrijgen bij DNK]

Het Prins Claus Concert wordt  jaarlijks georganiseerd door het Prins Claus Conservatorium, de Hanzehogeschool Groningen en het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN), een samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies en vier grote gemeenten, waaronder Assen. De culturele, bestuurlijke en sociaaleconomische relaties tussen Nederland en Duitsland staan centraal tijdens dit event.

Samen met het SNN is de gemeente Assen gastheer van het concert. Het programma is zeer gevarieerd van samenstelling met als opening L’Apprenti Sorcier van Dukas. Vervolgens wordt een spectaculair werk voor vijf slagwerkers en orkest van de Japanse componist Takemitsu ten gehore gebracht. De avond wordt afgesloten met het Concerto for Orchestra van Béla Bartók.  Het Hanze Symphony Orchestra wordt gedirigeerd door de Duitse dirigent Stefan Geiger en de presentatie van de avond is in handen van Mark Vondenhoff, hoofd van de klassieke afdeling van het Prins Claus Conservatorium.

Sponsorpakket

De organiserende partijen leveren allen een financiële bijdrage, maar tegelijkertijd worden er nog sponsoren gezocht. Zij kunnen een sponsortafel inclusief diner etc. afnemen. 

Voor meer informatie over de sponsorpakketten kunt u contact opnemen met mevrouw Wia Aalders van de Hanzehogeschool Groningen. Tel. 050-5951318, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © 2018 Commercieel Centrum Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau