Nieuws

Uitnodiging Theatercollege

Graag nodig ik je uit voor een Theatercollege OVER ‘SUCCESVOL VERANDEREN DOE JE NOOIT ALLEEN’ door Hélène Oosterhuis (oprichtster van stichting Another Way en auteur van het boek ‘Ken je mij?’) op maandag 24 juni a.s. in De Nieuwe Kolk in Assen.

Over het Theatercollege

In de huidige dynamische tijd met veel technologische ontwikkelingen is verandering onvermijdelijk. Het menselijk gedrag blijft de belangrijkste factor bij succesvolle verandering. Dat maakt verandering vaak uitdagend. Dat is geen nieuws. Maar wáárom is het een uitdaging? Welke rol speelt je brein? Wat is de essentie van verandering? En wat zijn praktische inzichten die wél werken en je echt vooruit helpen?

‘WE ZIJN GEZONDER ALS WE SAMEN DINGEN DOEN’

In 1,5 uur neemt Hélène Oosterhuis je mee in de wereld van gedragsverandering. Dit doet ze op een energieke en verrassende manier. Haar belofte is: er wordt gelachen, je wordt aan het denken gezet en je krijgt tools die je direct kan toepassen.

Aangeboden door de gemeente Assen

Dit Theatercollege wordt georganiseerd door mijn werkgever en aangeboden aan alle medewerkers/werkrelaties/netwerkpartners van de gemeente Assen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden; wel graag even aanmelden. Dit kan tot 17 juni.

Meer informatie en aanmelding

Ga naar: www.assen.nl/theatercollege

Graag tot ziens!

Copyright © 2018 Commercieel Centrum Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau