Nieuws

Trainingen najaar 2019 Werken met Netwerken

In het najaar start de training werken met netwerken weer|ben jij erbij?

Goed gelijkwaardig samenwerken vraagt soms nieuwe vaardigheden. Wil jij ook met meer plezier en energie samenwerken? Geef je dan nu op voor de training werken met netwerken. In het najaar gaan we weer van start. In twee (afzonderlijke) dagen leren wij je anders te kijken en handelen in jouw eigen praktijksituaties. Met slimme tools herken jij wat er gebeurt in jouw ‘netwerk’ en kun je het op gang brengen en onderhouden.

Let’s do it together….. Geef je nu op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je al vast wat meer weten over de inhoud van de training? Bekijk dan de video https://www.youtube.com/watch?v=HEK1xamnE0U en hoor van de trainers wat je te wachten staat. Of lees meer over de training Werken met Netwerken in de bijlage.

Trainingsdata:

  • Woensdag 2 en 16 oktober 2019
  • Maandag 11 en 25 november 2019

Je geeft je op voor óf alleen de woensdagen óf alleen de maandagen.

Training al gevolgd?

Ken je iemand in je netwerk voor wie deze training ook interessant kan zijn, aarzel dan niet om degene te attenderen op de informatie over de training.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Voorwaarden

Wanneer je je opgeeft, verwachten we dat je aan beide trainingsdagen deelneemt. De training is dus niet vrijblijvend. Bij het op de valreep niet verschijnen worden er kosten in rekening gebracht. Na je aanmelding informeren we je hier over.


Hartelijke groet,

Nicoline Waanders en Dina Groenewold
Team Werken met Netwerken
Tel: 06 25 18 34 62
Aanwezig op maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag (school)

Gemeente Assen
Noordersingel 33, 9401 JW Assen

Copyright © 2018 Commercieel Centrum Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau