Geertje Dam

People & Analytics

1. Waarom is netwerken voor jouw onderneming zo belangrijk?

Ondernemen is gunnen, gunnen is kennen en kennen is netwerken. Ook organisaties in Assen e.o. moeten natuurlijk weten dat je je Assessments en Teams het beste door People & Analytics kan laten onderzoeken! Data gedreven besluiten nemen over de geschiktheid van je mensen, of begrijpen waarom het succes van sommige Teams achterblijft of hoe dat versneld kan worden, is één van de belangrijke elementen voor een succesvolle organisatie. Dat start al bij het aannemen van de juiste mensen.

2. Waarom ben je lid?

Ik ben in september met mijn bedrijf verhuist van Groningen naar Assen. Assen ken ik privé goed omdat ik daar woon, maar zakelijk minder, vandaar de keuze lid te worden en de zakelijke kant van Assen te ontmoeten.

3. Wat betekent de C.C.A. voor jou?

Dat moet ik nog gaan ontdekken, tot nu toe heb ik 1 bijeenkomst meegemaakt en vond de dynamiek daar interessant en de opkomst hoog. Opvallend en goed ook dat er een delegatie van de JCC Assen aanwezig was.

4. Welke activiteiten spreken je het meest aan?

Ik vond het erg jammer Ben Tingen te moeten missen, ik houd wel van een potje boksen ;) . De combinatie van een sterke inhoud en ontspannen gezelligheid spreken mij het meest aan.

5. Wat waren jouw verwachtingen?

Ik ben eerder lid geweest van netwerkclubs en weet wat ik ongeveer kan verwachten.

6. Wat heb je tot nu toe aan de C.C.A. gehad?

Tot nu toe free publicity ;) een aantal leuke gesprekken en goed eten bij Jaap.

7. Wanneer is een netwerk-event voor jou een succes?

(al beantwoord… bij 3)

Copyright © 2020 Commerciële Club Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau