Monique Huizenga

Niquell en Meeple events

Voor onze eerste online bijeenkomst dit jaar hadden we Annemarie van Gaal als spreker en tafelgast. Het thema van het gesprek was: ‘Welke (financiële) lessen zijn er te leren vanuit crisissituaties’. Annemarie wist ons aardig te verrassen en inspireren met haar bijzondere invalshoeken op het ondernemerschap, waarbij lef en innovatie een grote rol spelen. 

Als nieuw CCA lid hadden we Monique Huizenga uitgenodigd als tafelgast deze avond. Monique is eigenaresse van Niquell, een ervaren evenementenbureau uit Hoogeveen. Normaal gesproken organiseert ze grote en kleinschalige bedrijfsevenementen op een duurzame manier.

Door de Coronacrisis is deze sector natuurlijk keihard getroffen, en was er geen enkel vooruitzicht op evenementen zoals ze normaal gingen. Maar met een gezonde dosis ondernemerslust en het juiste netwerk heeft Monique zich vrij snel herpakt met haar organisatie om op zoek te gaan naar iets wat WEL kon. Dit bleek het organiseren van (hybride) online vergaderingen en evenementen te zijn.

Met iedereen thuiswerkend en zonder de horeca- en evenementenbranche open lagen EN liggen daar nu juist de kansen. Na enig zoeken en finetunen in het juiste platform werd dit vrij vlot een succes, en het is nog eens heel duurzaam ook.

Hybride events Meeple
Ze hebben een fantastisch platform, MEEPLE, en dit slaat de laatste tijd steeds meer aan.

Als gebruiker van MEEPLE kunnen collega’s van bijvoorbeeld bedrijven in een virtuele omgeving samenkomen in een ruimte naar keuze en beschikbaarheid om online met collega’s te vergaderen. Het is dus geen standaard Whatsapp, Skype, Teams of Zoom omgeving, maar het lijkt meer op een klein digitaal dorpje. Op deze manier krijgen mensen een heel ander gevoel en beleving dan via een standaard videoverbinding, en dit inspireert! Je hebt meer het idee dat je op je werk bent..

Annemarie van Gaal gaf als beste advies voor ondernemers; het luisteren naar wat je klanten willen in deze tijden en dit meenemen in je product of dienst. Monique heeft dat advies gelijk ter harte genomen en is de weken na ons webinar met haar klanten in gesprek gegaan om te vragen hoe ze haar diensten op dit online platform nog beter kon aanbieden. Met de feedback die ze kreeg is ze met nog meer motivatie aan de gang gegaan om alles nog beter te finetunen. Dit doet ze samen met haar collega vennoot, medewerkers en klanten, en zo komt ze stapje voor stapje steeds meer in de buurt van de perfecte online vergadering of het beste online event.

In deze nieuwe branche heeft ze in een vlot tijdsbestek het digitale wiel met succes opnieuw uitgevonden en dat bewonderen wij als Commerciële Club Assen.

We wensen Monique van Niquell veel resultaat met het finetunen van haar diensten en we zijn blij dat we middels onze webinar met Annemarie van Gaal een bijdrage hebben kunnen leveren aan haar voortgang en ontwikkeling hierin. Daar is de CCA óók voor!

https://www.niquell.nl/

https://www.facebook.com/Niquell

https://www.instagram.com/niquell_evenementen/

https://nl.linkedin.com/company/niquell

www.meeple-events.nl

Copyright © 2020 Commerciële Club Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau