• Asser Stadswandeling 29 maart

  Asser Stadswandeling 29 maart

DE PADEN OP DE LANEN IN...

Te trappelen stonden ze, als veulens die de lentewei weer in mochten, de ca. 50 leden van de CCA die zich hadden opgegeven om deel te nemen aan de Asser Stadswandeling, op maandag 29 maart tussen 17.00 & 19.30 uur.

Deze Stadswandeling was een initiatief van de CCA met 6 Asser horeca zaken om een invulling te geven aan wat er WEL kan en mag in deze Coronacrisis.

 

Paul Jansen denkt dat Auke Doornbosch zijn jas niet meer nodig heeft.. “Het is veel te lekker weer.. Zullen we verder heren? Ik heb weer trek in een volgende snack!”

Let’s wrap it up! Freddy Reugenbrink en zijn introducee hebben na al een lange wandeling door het Asser bos zin in een wrap en gamba’s. Onder het toeziend oog van Dapper personeel vallen ze aan..

Met afstand de gezelligste! Kijk iedereen eens keurig de tussenafstanden respecteren, zichtbaar geconcentreerd op het lekkere eten..

Vlnr Eric Siebelink, Paul Jansen, Maurice Hoogeveen, Jan Anne Bouma, Auke Doornbosch.

Geen stropdas gezien vandaag, en zo hoort het ook tijdens onze informele CCA bijeenkomsten.

Hier zien we Gijs Vermeer, Martine Plaat (JCCA), M. Terveer, Xander Heyden en Johan van Ingen met een lekker huisgemaakt ‘Tie drankje’.

Peter van der Linde lijkt hier aan Rogier Werkhoven uit te leggen wat voor heerlijks ze gaan krijgen bij de Liff.  De rest luistert aandachtig toe of is juist afwezig vanwege hun gretige trek in al dat lekkers!

 

Lekker LIFF! En kijk wederom die keurige tussenafstanden eens. Wat een heerlijk voorjaarskiekje zo op de Brink. Genieten CCA’ers. Fijn dat het zo kon!

Vlnr Rogier Werkhoven, Marlies van Guldener, Peter van der Linde, Christaan Post, Stefan Zevenberg en Arjan Zuidema.

 

Bij City Hotel de Jonge word je letterlijk op je wenken bedient tijdens de Asser Stadswandeling. “O, u lust Gin-Tonic??”.

Begrepen ze elkaar? Ja hoor.. Ook zonder alcohol ging het er lekker in.. 😉.

Iedereen aan de Gin-Tonic 0% bij Hotel de Jonge. Hier spoelen ze de lekkere Holstein mini-hamburger net mee weg.. Proost!

Deze leden nemen het er wel van zo te zien.. Maar dit was dan ook hun laatste ‘halte’ en sommige leden zitten de ruim 6km eindelijk even uit. Ontwapenend! 

Vlnr Paul de Bue, Gert Kiel, Wolter Lalkens, Geertje Dam, Sandra de Vrede, Kirsten en Gerard Gelling, John Schmitz.

Support your locals, coronaproof

Door de positieve feedback op de stadswandeling langs de horeca de afgelopen weekenden in Assen, hebben wij als CCA het initiatief genomen om onze leden dit ook aan te bieden.

Op deze manier konden we elkaar dan eindelijk weer eens zien in een echt evenement, zei het uiteraard op gepaste afstand binnen de regels van het buiten mogen zijn. Dus nog steeds 'Corona-proof', in koppels van 2 personen. Daarnaast mogen horecazaken klanten buiten bedienen volgens een To Go concept. Deze combinatie was dus ideaal voor ons om weer eens een breed gedragen DOE- dingetje te organiseren, en we hadden hier met zijn allen dan ook ontzettend veel zin in!

Op deze manier konden onze leden en introducees niet alleen genieten van het culinairs wat onze horeca ons te bieden had, maar dit ook nog eens in combinatie met een prachtige wandeling onder een heerlijk lentezonnetje en fijne temperatuur. TOP!

Uitgezette wandelroute
Er was een vooraf uitgezette wandelroute door Assen uitgestippeld die de leden bij hun eigen startpunt ontvingen. Zo liep men van horecapunt naar horecapunt waar ze voorzien werden van de specialiteit van het huis. Een smakelijke wandeling dus, welke leidde over de Brinkstraat, de Brink, de Kruisstraat, de Markt, de Weiersloop, de Vaart, de Witterstraat, de Rode Heklaan, door het Asserbos, voorbij ACV richting de Bonte Wever.

Een mooie afwisselende route waar vooral het stuk langs en in het Asserbos prachtig was met dit mooie weer uiteraard.

We hadden een samenwerking met de volgende Asser horeca-ondernemingen:

 • City Hotel de Jonge
 • Restaurant Liff
 • Restaurant The Black Tie
 • Grand Cafe ’t Wapen van Drenthe
 • Restaurant Ponderosa
 • Restaurant Dapper, in de Bonte WeverTo Go is ook echt To Go voor Jan Anne, Eric, Auke en Paul die hier al wandelend hun Griekse Pirozhki opeten op de Rode Heklaan..

De CCA prijsvraag

Door alle lekkernijen en het vele lopen is de CCA prijsvraag een beetje ondergesneeuwd, maar voor diegene die de vragenlijst wel helemaal hebben ingevuld. Er wordt nog een winnaar getrokken door Levi en Jan-Anne hoor! En de winnaar krijgt dan vast nog een leuke en lekker presentje uit de opslag van Jan-Anne of Levi, SCHATTEN wij zo in.. 😉..

 • Stefan Zevenberg en Wolter Lalkens

  Wolter en Stefan van Newcomm IT hebben hun bedrijf verkocht! Van harte heren. 

 • Gert Kiel

  Gert Kiel van Human Capital is de laatste maanden verder gegroeid naar 31 mensen in dienst. Gert vindt dit een enorme uitdaging en zoekt nog steeds naar de juiste verhoudingen tussen thuis werken en op kantoor werken. Wat is nou beter en efficiënter?

 • Eelco Bakker

  Eelco Bakker van buro B&G heeft een nieuwe partner! Voortaan gaat buro B&G verder als BBenG (BBENG!). Gefeliciteerd met deze stap Eelco, veel succes!

 • Sandra de Vrede

  Sandra de Vrede van Liff vertelde ons dat ze met de kerst maarliefst 560 diners hadden bezorgd, en dat ze hier helemaal niet op berekend waren in eerste instantie. Maar iedereen hielp mee en zo kregen ze die klus geklaard, tot en met nu aan toe.

  Copyright © 2020 Commerciële Club Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
  Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau