• CCA bijeenkomst met Ellie Lust in DNK 14 september

    CCA bijeenkomst met Ellie Lust in DNK 14 september

    “Meer mogelijk maken in een bijzondere tijd”

DNK was DE locatie voor een CCA bijeenkomst midden in Coronatijd, waar we een vrouwelijke spreker hadden met een politieachtergrond..

Een kleurvolle creatieve en ruime setting in een donkere periode, met een lichtpuntje van betere tijden in de lucht. Ook voor DNK was dit heel spannend uiteraard in een tijd dat bijna niemand nog iets organiseerde ivm de lockdowns.

Welkom terug!

Een ieder werd welkom geheten door Gijs van Rabobank Assen, Peter van DNK en Karin van Yellow Brick Road (en tevens secretariaat CCA). Een prettig hartelijk ontvangst mogen we wel zeggen.

Dit was de setting (zitting) in de grote zaal. DNK had deze mooie comfortabele draaistoelen op anderhalf meter van elkaar neergezet. Op deze manier konden onze leden en introducees zowel met elkaar praten als zich naar iemand anders toe draaien. DNK was de eerste die deze unieke theatersetting toepaste en dit werkte deze avond perfect!

Op deze manier was er niet meer rondloop dan gewenst en kon iedereen alle kanten op.

BeatKit had zijn eigen manier van draaien uiteraard..

Wie mag Geertje het woord geven?

Voor een inmiddels ‘volle’ zaal heet Geertje Dam als voorzitter iedereen welkom. Ze introduceert nieuwe leden, geeft deze de gelegenheid zich kort voor te stellen en beantwoordde vragen uit het publiek. Hierna kondigt ze Ebel Jan aan die uiteraard iets heeft verteld over wat voor tijden ze momenteel beleven in de theater en evenementenbranche en wat voor voeten dit in Asser aarde heeft gehad.

Ebel Jan van Dijk, als interviewer ingevlogen, stelde Ellie vragen op het podium.

Zoals we Ellie kennen gaf ze resoluut, weloverwogen en kordaat antwoord op de vragen van zowel Ebel Jan, als vragen uit de zaal. Ook wel eens een keer leuk om dat in real life te zien en doen ipv haar alleen op tv te zien als pittige (voormalig) politieagente..

 

Ellie verwierf haar tv bekendheid voornamelijk met haar optredens in Opsporing verzocht en als woordvoerder namens de politie Amsterdam voor diverse media.

In 2018 stapte ze op omdat het werk bij de TV niet meer te combineren viel met haar baan bij de politie. Sindsdien is ze bijna wekelijks te zien in diverse TV programma’s op zowel de publieke als commerciële omroepen. Ze trekt ook regelmatig door het land als spreker en in 2019 schreef ze een boek: Mijn jaren bij de politie

Op 1 van de foto’s blikt Ellie terug op haar tv reeks Ellie op patrouille waarin ze mee gaat op patrouille met diverse politie-eenheden over de hele wereld.

Er kwamen uiteraard diverse goede vragen uit het publiek van bijvoorbeeld onze leden. Ellie is wel wat verhoren gewend, dus ze kon alles goed pareren en beantwoorden.

Hier zien we o.a. Vivian Oosterbaan soms net zulke pittige vragen stellen als Ellie haar kapsel.. 😊

Er was veel belangstelling voor haar politieachtergrond en de manier waarop ze van die blauwe organisatie in de mediawereld is beland. We hebben allemaal geboeid zitten luisteren! 😉

Op collegetour met Ellie Lust

TV bekendheid Ellie Lust was onze gast op 14 september in theater De Nieuwe Kolk. En we zijn er trots op dat we dit als CCA toch voor elkaar hebben weten te krijgen. Want ondanks de strenge maatregelen die op dat moment van kracht waren in Nederland vanwege de Coronacrisis, zagen wij in samenwerking met DNK een mogelijkheid om alles zo in te richten dat toch nog Ellie bij ons kon spreken. Dit was tot ieders genoegen kunnen we wel stellen! Erg leuk om Ellie in Assen te mogen ontvangen.

Haar komst viel gelukkig samen met een versoepeling van de maatregelen zodat er weer mensen in theaters mochten komen, maar dit ging gepaard met de nodige haken en ogen uiteraard.

Geheel in stijl met Ellie haar werkachtergrond (hoe toepasselijk..) moesten wij ons nu ook aan allerlei voorschriften en regels conformeren. Maar door hard, creatief en goed samen te werken is ons dat heel goed gelukt en kunnen we terugkijken op een boeiende, gezellige en leerzame avond in DNK. Ook Ellie was onder de indruk van de manier van inrichten zodat het toch doorgang kon vinden.

Ondanks alle maatregelen kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde avond in DNK. We zijn blij met de flexibiliteit van onze partners, de leden en de mensen die naar Assen willen komen om bij ons te spreken! En we hopen op betere tijden..

Graag tot gauw!

CCA Assen

 

 

 

 

De in Assen gevestigde bedrijven Watter en Confexion waren ook aanwezig. We hadden ze uitgenodigd omdat ze genomineerd waren voor Drentse onderneming van het jaar. Leuk om deze groeiende innovatieve bedrijven te gast te hebben. We dragen ze een commercieel warm Asser hart toe en hopen meer van ze te horen en zien in de nabije toekomst.

Ludo Mennes van de Rabobank Assen en Mirjam Pauwels-Paauw van de Gemeente Assen lichtten de prijs toe op podium.

Ze deed er goed aan om een grote stapel boeken mee te nemen want er werden er veel verkocht. Ellie nam de tijd om ze lik op stuk stuk voor stuk te signeren. Dit heb je goed opgepakt Ellie!

Copyright © 2020 Commerciële Club Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau