• Bedrijfsbezoek Auto Century 6 september

    Bedrijfsbezoek Auto Century 6 september

    “De CCA leden testen elektrisch rijden”

Voor ons eerste evenement na de zomerbreak gingen we als CCA op bezoek bij Century Autogroep. Hier is ons lid Rogier Werkhoven net ingestapt als accountmanager zakelijke lease, en zodoende kwam dit event ook op ons beider agenda..

Alle autoliefhebbers die de CCA rijk is kwamen graag op dit event af, want men kreeg hier de kans om met de nieuwste elektrische paradepaardjes te touren! Dit gegeven, plus een lekker buffet met eten EN een lekker zonnetje, deed de opkomst goed. Met de CCA duurzaam naar de toekomst van automotive.

Na de presentatie was er voor de leden de gelegenheid om onder begeleiding van een verkoper van Century ca. een kwartier te rijden in 1 van de 5 elektrische bolides die ze hiervoor ter beschikking hadden gesteld.

Sommige leden hadden Max de dag ervoor zien winnen op Zandvoort, dus de autospirit was goed merkbaar onder sommige leden. Nu nog even opletten dat er geen boetes werden gepakt op de blauwe platen van Erik..

Diana Gorter (WPDA) en Sonja Dijkstra (Drenthe College) hebben samen gezellig een paar ritjes gemaakt in de mooiste bolides die er beschikbaar waren. Zo te zien was het echt een uitje voor ze.

Op deze foto wijst ze een verkoper aan om haar te begeleiden in de voor haar nieuwe ervaring in elektrisch rijden.. en inparkeren.. 😉. Of wijst ze hem nou aan als chauffeur? In elk geval kan Sonja Dijkstra er hartelijk om lachen. Zij neemt eerst wel als bijrijder plaats..  Have fun!

Zentury met een Z, Claas met een C..

Welkom terug in Assen Claas! Mooi werk verricht in Amsterdam tbv een Coronavaccin. Nu onderweg naar een nieuwe job in een laboratorium in Heerenveen waar het productieproces even opnieuw ingericht en begeleid moet worden. Dan hebben ze aan jou een goeie! Elke dag lekker weer naar huis hier in Assen. Rijd je al elektrisch? Maak anders even een afspraak bij Rogier!

Uiteraard mag de catering van Hungry Heroes niet ontbreken. En ook vandaag was dat weer tiptop en vers in orde. We denken niet dat alles elektrisch bereid is, hier zal dan toch nog wel wat gas aan te pas zijn gekomen..

Pieter Oudenaarden, Klaas Harmanni en Chris de Vos bedienen zich zelf. Na het eten te porren voor een elektrisch ritje heren?  

Marion Arends had samen met Louise van der Veen tien jaar lang LM Advocaten. Per ingang van 1 september 2021 zijn ze hun eigen kantoor begonnen, Louise in Groningen en Marion in Assen met haar eigen kantoor MAR advocatuur. Ze drinkt er hier eentje op zo te zien! Met dank aan een van de mensen van Hungry Heroes catering. Goed zo Marion, je hebt er meer dan RECHT op!

Jan Anne lijkt te balen als een STEKKER.. Paul Janssen en Jack Wieringa zijn hem net voor om die prachtige Audi E-tron GT mee te nemen. Even op je beurt wachten en dan kan je je rondje rijden Jan Anne. Aan het einde van de straat zit een mooie groothandel waar je zonder problemen kunt keren zodat Levi ook nog even met zijn favo car weg kan.. 😉

Mr. Century Erik Meems, Directeur / Eigenaar van Century Autogroep gaf een presentatie over de ontwikkelingen en doelstellingen van zijn bedrijf op gebied van elektrisch rijden. Erg interessant!

Spreekt dit soort evenementen je nou aan? Zie je netwerken op deze ongedwongen manier ook wel zitten? Lekker staand tafelen met een drankje er bij en kennis maken met ondernemend Assen?


Kom een keer bij een evenement van ons! Er is bijna maandelijks wat te doen.

Geef je op als introducee en we KOPPELEN  je aan 1 van onze leden. Zie je door al onze leuke uitjes een lidmaatschap zitten? Wees welkom! We doen van alles en we zien graag nieuwe leden.

De presentatie des duurzaamheids

Als eerste nam voorzitter Geertje Dam het woord om het event te openen en iedereen weer welkom te heten na een zomerbreak waarin we geen events hadden gedurende ca. 2 maanden.

Daarnaast is dat ook altijd het moment om nieuwe leden voor te stellen, die vind je hiernaast. Allen welkom bij de CCA. We hopen jullie regelmatig te zien op onze evenementen.

Elektrisch rijden
Na het voorstellen van nieuwe leden was het woord aan Mr. Century Erik Meems, Directeur / Eigenaar van Century Autogroep. Hij gaf een presentatie over de ontwikkelingen en doelstellingen van zijn bedrijf op gebied van elektrisch rijden. Erg interessant!

Erik begon door te zeggen dat ook hij, net als iedereen in het noorden Century ook gewoon uitspreekt op zijn Gronings of Drents… ZENTUURIE. Met een z en een lange u dus.. 😊

Erik vertelde onder andere dat;

  • Het gros van hun autohandel in private of zakelijke lease zit. Nog maar 12% is losse verkoop!
  • De verkoop van elektrische auto’s onverwacht hard stijgt. Enorm hard zelfs..
  • Er een tekort ontstaat aan nieuwe automonteurs, en dat zij daarom op hun Campus opleidingen verzorgen alleen voor elektrische automonteurs.
  • Ze met hun aanbod aan elektrische auto’s een stuk beleving willen creëren bij de eigenaar.
  • Ze constant op zoek zijn naar nieuwe kansen in deze markt.
  • Dat ze met Century Autogroup een campus hebben in Groningen waar ze alles onder 1 dak hebben gebracht. Verkoop, lease, werkplaats, opleidingen, mobiliteits hubs en kennis, heel veel kennis. Ze zijn constant aan het bijleren hoe de toekomst van de elektrische auto er uit gaat zien. Century is dus een bedrijf dat ver vooruit denkt. Dat moet ook wel, want de merken die ze verkopen willen in 2035 helemaal overgestapt zijn op elektrische auto’s.

Bekijk sommige foto’s van de avond maar eens voor wat meer cijfers op dit gebied, geprojecteerd op het scherm (Verzorgd door DIA).

Wij hopen als CCA dat Century een STROOM nieuwe klanten krijgt de komende tijd!

Nieuwe leden

Melvin Oenema van Profimex uit Assen levert eveneens bedrijfskleding, dus onze leden hoeven nu nooit meer ver te zoeken naar kleding voor hun beroep of personeel. Deze bedrijfstak is goed vertegenwoordigd binnen de CCA!

Jan Wigchers levert financiële diensten namens de SNS bank in Assen. Wij hebben nooit genoeg of te veel financiële adviseurs binnen onze club.. Je past er prima bij Jan. De nieuwe stem van SNS!

 

Nieuwe leden

Priscilla Vandecasseye & Lex Wagteveld met hun bedrijf Enjoy. Zij verkopen bedrijfskleding en promowear en zijn onlangs gevestigd in Assen aan de van Vlissingenstraat.

Enjoy the ride vanavond mensen!

Copyright © 2020 Commerciële Club Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau