• Haringparty 15 juni

    Haringparty 15 juni

    "een gezellige en goed bezochte HAPPEning"

Haringparty 2022; Visnetwerken..
Yes, het is weer de tijd van het jaar, en het is weer de maand(TT) van Assen! WE LOVE JUNE..

Afgelopen woensdag 15 juni hadden we onze seizoensafsluiter in het centrum van Assen, een heuse HARINGPARTY, zoals we dat vaker in stijl en traditie hebben gedaan. Vanwege de C-crisis konden we vorig jaar geen feestelijke invulling geven aan deze delicatesse uit onze eigen zee.

Dit keer was onze haringparty wat meer uitgebreid. Naast de CCA waren er ook tal van andere Assenaren en genodigden aanwezig. Mooi dat we een leuk visitekaartje hebben af kunnen geven als CCA deze avond 😉. Het was een gezellige en goed bezochte HAPPEning, waar men zich als een vis in het water voelde!

We begonnen dit event als CCA uiteraard wel eerst met elkaar en dat deden we bij het gezellige Manolitos aan de Markt. Na de opening en het welkomsdrankje gingen we na een half uur richting de kop van de Vaart waar de Haringparty gehouden werd op het terras van ’t Wapen van Drenthe. En hier was het volle bak druk en gezellig. Er werd gehapt dat het een lieve lust was!

Naast de foto’s van onze huisreporter Ger van Gerregelt, zijn we dit keer ook geholpen door Asser topfotograaf Sake Elzinga, die ons zijn ‘haringreportage’ heeft toegestuurd voor gebruik. Super Sake, bedankt!

Ontvangst met tapas!
Manolitos was al lekker volgestroomd deze mooie woensdagmiddag, en we waren blij dat de meeste leden (soms met aanhang) een uurtje eerder van hun werk af konden.. Het is per slot van rekening onze seizoensafsluiter en we moeten elkaar dadelijk ruim 2 maanden missen.

Mano had het goed geregeld! Hij serveerde diverse lekkere hapjes uit eigen tapaskeuken.

 

Obbes opent
Geertje gaf als eerste het woord aan Ronald Obbes. Als organisator van deze Haringparty, die werd gehouden op de Kop van de Vaart tegenover zijn Wapen van Drenthe, sprak Ronald uit dat hij het een eer en uitdaging vond om dit weer te mogen organiseren. En hij gaf eerlijk toe dat dit hem ook best een beetje regelstress opleverde. Dat begrijpen we met zo’n volle bak Ronald!

Hij noemde de band met de CCA en zijn horeca sterk en vond het mooi om deze met een heuse haringparty ook weer meer aan te halen.

Nieuwe leden (deel 1)
Hierna nam Geertje het woord weer over, vertelde de Hollandse Nieuwtjes, zwom met ons door de rest van de agenda van 2022 en stelde nieuwe CCA leden voor.

Dit waren; Miranda Venhuizen, sales en accountmanager bij JVD Media en Martijn Siekman, vermogensmanager en private banking bij de Rabobank Assen.

Later in dit event zien we ook Pascal Jansen, die de functie van Jan-Anne Bouma heeft overgenomen, vestigingsmanager bij de Sligro Assen.

Hier vraagt Geertje aan Martijn of hij al weer een beetje hersteld was van de Asser Stadsloop slechts 4 dagen voor dit event en welke tijd hij had neergezet op deze 5km loop. Martijn kreeg de zaak stil met zijn tijd, namelijk 18 minuten nog wat.. Oke Martijn, naast vermogensmanager heb je ook nog een behoorlijk loopvermogen in je, en hoe! Alle haringen in een ton wat een tijd is dat zeg. Respect!

Nieuwe leden (deel 2)
Miranda begon haar voorstelpraatje door een in Assen geboren misverstand uit de wereld te helpen, ze is namelijk NIET de vrouw van Johan van Dijk, eigenaar van JVD Media uit Assen. Oke Miranda, dat is goed om te weten maar we hebben toch wat vragen nog. Stond het ook al in de media ergens? Enig idee hoe dat beeld is ontstaan? Bij deze is het uit de wereld hoor! Maar met wie ben je dan wel getrouwd? 

CCA borrelt en tapast
Aan het einde van Geertje haar microfoonronde werd er nog even stil gestaan bij de boksprestaties van Peter voor het goede doel onlangs. Gelukkig zien we bij Peter geen blauwe plekken meer, dus hij kan weer gerust op de foto zo dadelijk met een lekker harinkie! Na dit alles was er uiteraard nog tijd voor een drankje (of 2..) om elkaar op te zoeken en bij te praten. Er werd al reikhalzend uitgekeken naar de smakelijke visrijke voortzetting, maar niet voordat men de hapjes van Mano geproefd had.

Of men de wijnglazen wel even wilde laten staan voordat men naar de kop vertrok? Many Mano thanks..

Onze fotograaf Ger heeft er op toegezien Mano, hij heeft elke oversteek richting de Vaart op beeld en kon geen meegenomen wijnglazen ontdekken 😉..

Op naar de Kop! (deel 1)
Het is tijd om naar de Kop van de Vaart te lopen om als CCA aan te sluiten bij het haringevent van ’t Wapen van Drenthe. Het heeft iets weg van de haringtrek..

Vlnr zien we lopen Sylvia ter Wal (P&O service Noord NL) met Melissa Oosten (Bax bier) en haar kindje JUNE, wat een fantastische naam is die volledig past in deze maand! Daarachter JCCA’s finest Leonie Mensen (IT Lions) en Rogier Werkhoven (JP Activiteiten), op rechts de vorige CCA voorzitter Marco Dijsselhof met een collega (Trip Advocaten), in het midden met karakteristieke sigaar Willem Evers (D.I.A.) en Christian Post (Post riiscobeheer).

Op naar de Kop! (deel 2)
Hier zien we Willem Reker (met hoedje tegen de zon), Klaas Harmanni (verkocht vroeger mooie Honda auto’s in Assen), Mirjam Marnelle den Boggende (voorzitter activiteitencommissie) en Karin Wassen (secretariaat CCA) de oversteek maken. Die mooie glimmende Audi wacht maar even..

Op naar de Kop! (deel 3)
Nee, dit is net niet de beroemde foto van de Beatles LP cover ‘Abbey Road’, maar met een hoop fantasie wel! 😉 Vertelde je hier nog een grappige anekdote over je bokswedstrijd Peter? Misschien hadden hij en Geertje wel ergens anders lol om, of gewoon erg veel voorpret en zin in het hapgedeelte van ons event. Verder op de foto nieuw en fit CCA lid, Martijn Siekman, jan Wigchers (SNS), Miranda van Hemmen (Newz Media) en Harry Tupan (Drents Museum) met de moeder van Ronald Obbes.

Haringparty; Ondernemers en Assenaren gemengd..
Hier mengen de CCA’ers zich met de rest van het haringpartypubliek en werd het al snel lekker vol!

Auke Doornbosch (Rein Advocaten) was net te laat met een plekkie vinden. Een aantal senior CCA leden waren hem te snel af. Geeft niks Auke! Jij had eerder recht op een Hollandse Nieuwe, die werden namelijk niet aan tafel geserveerd 😉.  

Dit was het begin van een gezellige zonnige avond met een hoop happerij, lekkere drankjes en een prachtig uitzicht over onze Vaart.

De terugkerende damespose
Sinds Miranda Venhuizen bij onze club is, is ze ook al vaker gespot bij Diana Gorter. Deze snelle onderlinge verbondenheid zien we graag uiteraard. Leuk dat jullie elkaar gevonden hebben dames, we voldoen uiteraard graag aan deze terugkomende fotosetting! Normaal zagen we jou altijd met Sonja Dijkstra. Miranda, het is toch niet uit? 😉

Haringhappen (deel 1)
Bij een haringparty horen hapfoto’s. We beginnen met onze voorzitter Geertje die het niet op de klassieke manier doet, maar met een (eveneens) oer Hollands prikkertje. En uiteraard de bekende borrel er bij die werd geserveerd door het personeel van ’t Wapen die een fantastische bijdrage leverden aan deze avond.

Ziet er stralend uit Geertje! We hebben gezien dat je genoten hebt van dit gezamenlijke event.

Sligro Assen heeft een nieuwe chef!
Hier is ie dan! De lang verwachte opvolger van Jan-Anne Bouma bij de CCA. Pascal Jansen kaakte maakte vandaag zijn opwachting en werd hiervoor bij Mano’s al even geïntroduceerd. Pascal stelde zichzelf voor en nodigde de leden uit om binnenkort langs te komen op zijn werk. Mooi om te weten dat onze enige groothandel van Assen weer full-time gemanaged wordt Pascal, daar kunnen wij als Commerciële Club alleen maar voordeel van hebben.

Haringhappen (deel 2)
Vaste waarde op onze CCA feesten Erik Siebelink doet het op de ouderwetse en klassieke manier. We hadden niet anders van je verwacht Erik! Dit is een reclame voor deze vissoort, doe je goed, net als in je eigen bedrijf Reclame Bureau Grafiek.

Haringhappen (deel 3)
Uiteraard kon onze bokser Peter niet achterblijven, een echte connaisseur als het op eten en wijnen aankomt. Met name deze vis is een absolute favoriet van Peter, die we dan ook meermaals bij de haringkraam op zagen duiken. Dit heb je vaker gedaan zo te zien, lekker Peter! Onder de rook van je werkplek aan de overkant.

Obbes op de Kop!
Ronald had bij ons de spits al afgebeten, maar nog niet op zijn eigen event. Toen wij als CCA eenmaal aangesloten waren voor zijn Wapen, nam hij van de gelegenheid gebruik om alle aanwezigen te bedanken voor hun komst met een speciaal dankwoord aan de mensen die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Top geregeld Ronald en personeel! 

(Foto Sake Elzinga)

Uitzicht over de Kop
Dit was het uitzicht van onze DJ Beatrover. Sake was even in zijn draaitoren geklommen. Mooie plaat! En een goed overzicht van wie er waren, hoe druk het was, en wat voor centrale plek de haringkar uiteraard innam op dit feest. 😊

(Foto Sake Elzinga)

DJ Geertje?
Geertje spreekt de CCA leden nog eens toe vanaf het Beatrover podium! Leuk, zo kwamen we nog meer onder de aandacht daar. Topfoto trouwens Sake Elzinga! En de start van een gezellige avond toen het grootste gedeelte van de haring al achter de kaken was..

 (Foto Sake Elzinga)

Afscheid Mirjam Pauwels als wethouder
We vinden het heel erg jammer dat ze niet voor onze stad behouden blijft. Wethouder Mirjam Pauwels kon uiteraard niet ontbreken op onze seizoensafsluiter. Dat kon overigens toen ze ver na vijven pas klaar was met haar laatste vergadering in haar functie.

Ze is al die tijd lid geweest van de CCA met wie ze warme banden onderhield. Ze heeft zich altijd voor Assen en haar ondernemers ingezet, en daar zijn we haar erg dankbaar voor. We hate to see you go Mir! Succes in wat je hierna gaat doen. Je bent altijd welkom bij ons.. 

(Foto Sake Elzinga)

De CCA dansdames
Deze 3 dames zijn een dansgarantie op elk feest wanneer er leuke muziek uit de speakers komt. Dat zagen we eerder al op het 60 jarige gala, en nu uiteraard weer uit de speakers van Beatrover waar veelal muziek uit kwam die paste bij de doelgroep, 80’s classics dus!

Helaas zijn er nu geen duidelijke beelden van, maar de dames waren meer dan bereid om even voor ons te poseren. Leuk Mirjam, Geertje en Miranda! Pre-summer party!

Afsluiter
Met deze prachtige zomerse overzichtsplaat vanaf de Vaart sluiten wij dit heerlijke haringhapevent af. Het is voor ons de seizoensafsluiter voor de zomerstop. Op donderdag 14 juli zijn we nog wel welkom bij de “Summer drinks & Vibes” borrel van de JCCA, wat hun zomerstop inluidt. En anders zijn wij er weer met een CCA event op 5 september bij het Hof van Saksen waar we weer een mooi uitje tegemoet gaan.

Voor nu sluiten we de haringkar en kijken we terug op een mooi gedeeld Assens event.

Bedankt allemaal voor het komen, of kijken! Graag tot gauw ziens en geniet van de Asser maand juni en de komende zomer!

 (Foto Sake Elzinga)

Lekker maatje..

Blub..

(Foto Sake Elzinga)

Copyright © 2020 Commerciële Club Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau