CCA Pubquiz

Inleidende tekst: Avondje Pubquizen in Autentieq De dagen worden weer iets korter en na de mooie CCA autotour een maand geleden gaan we dus weer naar binnen om de gezelligheid op te zoeken. Onze activiteitencommissie had een pubquiz bedacht! En daar kwam een mooie grote groep leden en nieuwe leden op af. Raad eens hoeveel?

“Nieuwe leden stromen binnen bij gezellige pubquiz”

 • Autentieqplein Assen
  In het Autentieq feestcafe werd de Pubquiz gehouden. Aan de gezellige ronde tafels zaten de groepen samen om de vragen op de schermen te bekijken en dan zo snel mogelijk te beantwoorden om daarna een goede score neer te zetten. De beide locaties aan de Markt werden goed bezet door ons! Inmiddels dragen niet meer 2, maar 4 panden de naam Autentieq! Geweldige uitbreiding van uitbater Geert. Chapeau!

 • Nieuwe leden stromen binnen
  De CCA is deze avond maar liefst 7 nieuwe leden rijker geworden, super! Dit zijn: Jan Prins van de Gemeente Assen, Mario ten Berge van Woonzorg Hofstede, Patrick Grit van Alfa Accountants, Jolanda Blaauw van Mevrouw Blaauw, Erik Gritter van de Financiële inloopzaak, Heshow van der Scheer van Coiffure Assen en Alie Hulshof van Autentieq. Ze hebben zich aan ons voorgesteld en uitgelegd in welk werkveld ze ondernemen. Een keur aan commerciële aanwas. Van kapster tot financieel bemiddelaar en ondernemerscoach, van woonzorg tot opleidingen.

 • Authentiek Autentieq
  Alie Hulshof neemt als kersvers CCA lid het woord en heet ons welkom in hun fantastische zaak. We waren uiteraard geen onbekende in dat pand, maar Autentieq heeft er wel weer een geheel eigen en hele mooie sfeervolle draai aan gegeven. Geert en Alie, chapeau! De keukenbrigade levert overheerlijke gerechten af en het bedienend personeel had er lekker de vaart in. Het ontbrak die avond niemand aan lekker eten en drinken. We zijn blij jullie als lid te mogen ontvangen, en de ontvangst van jullie was super!

   

 • De Noorderlingen
  Hier zien we Natalie Zoet en Manon Koekkoek die namens de Noorderlingen beiden een leuke pitch kwamen geven van hun startup. Manon maakt mooie video’s en Natalie onderneemt in eetbare rietjes. Lekker handig! De Noorderlingen is een minor ondernemerschap voor ambitieuze studenten met een eigen onderneming. Ze werken 5 maanden intensief aan hun bedrijf of business idee onder begeleiding van professionals om daarna de NEXT MAJOR STEP te maken!

  We weten dat aan het einde van de avond Natalie al afspraken heeft gemaakt met Pascal van de Sligro voor afname van haar eetbare rietjes, en dat Manon al een videoklus heeft via Vivian van Oosterbaan Coaching. Dit is hoe we het graag zien. Netwerken werkt! Jong vs ervaren..

   

 • Hester bedankt! Demi en Jan welkom
  Hester de Rijk was jaren een vast en graag gezien lid van de CCA. Ze sloeg eigenlijk nooit een event over en was altijd kleurRijk aanwezig. Helaas was dit haar laatste event. We zullen je zeker missen Hesther! Leuk dat je 2 nieuwe collega’s aanbrengt om jou te komen vervangen. Dat zijn Demi Makkinga, die de portefeuille horeca voor haar rekening neemt, en Jan Prins. Hij vertegenwoordigt de Asser handel en industrie. Demi gaat met name naar de JCCA en Jan zullen we wat vaker bij ons zien. Welkom beiden!

  Fijn dat je binnen de gemeente Assen blijft en hopelijk breng je nog eens een introducee aan.

 • Een zaal vol spelgrage CCA’ers
  We trokken deze avond een volle zaal met maar liefst 50 deelnemers. Toen de opening en voorstelronde voorbij waren werd de groep in tweeën gesplitst. De ene helft ging naar de Pubquiz in Autentieq feestcafé, de andere helft bleef hier om heerlijk te dineren en te netwerken. Levi was verantwoordelijk voor de teamverdeling en zorgde samen met Peter voor een aantal leuke finalevragen.

 • Business en Borrelpraat
  We zien onder andere Daan Pool van Pienter, Monique Huizenga, Mark ter Veer, en Peter die gelijk 2 bier bestelde. Verder zien we diverse oudere en nieuwere CCA leden lekker aan het business en borrelpraten. Er is vlot personeel in de bediening. Het eten en drinken werd elke keer langsgebracht. Topservice.

 • IMG 4221

 • PUBQUIZ!
  Hier zien we een selectie van foto’s van de CCA pubquiz in het feestcafé van Autentieq. Op het scherm kwamen diverse vragen voorbij over onderwerpen die met name uit nieuwsberichten kwamen van de laatste tijd. De leden die wat meer thuis zijn in online nieuwsgaring maar ook showbizz kwamen goed aan hun trekken. Lekker triviaal met een borrel er bij! Jammer voor Auke kwamen er geen vragen voorbij waarvan hij de antwoorden uit een wetboek kon plukken, maar de score was er niet minder om bleek later.

 • 20231009 190452

 • 20231009 190508

 • Gezellig competitief
  Hier zien we Mandy van Elp waarschijnlijk een vraag met een optelsom maken. We zagen dat zij de kar trok aan die tafel en dat was hard nodig ook want de sfeer was competitief gezellig. De Pubquiz werd verzorgd door het personeel van Autentieq zelf en was in beide groepen heel gezellig. Er heerste een positieve sfeer, maar ondernemers doen natuurlijk altijd mee om te winnen!

 • Fun & games
  Hier zien we Gijs Vermeer, Ex Rabobank Assen en tegenwoordig investeringsmanager van de NOM (Noorderlijke Ontwikkelings Maatschappij) die zijn algemene kennis ook merkbaar had ontwikkeld. Hij zat er bovenop deze avond en scoorde punten voor deze mooie gemengde tafel.

  Ze scoorden naast rake antwoorden ook heel goed op gezelligheid deze avond. Daar had onze nieuwe aanwinst kenniskapster Heshow een groot aandeel in uiteraard. Ze was geknipt voor deze rol!  

   

 • Jonge aanwas
  Natalie en Manon deelden een tafel met diverse CCA leden en zaten kort op het scherm. Pascal Jansen van de Sligro was hun teamgenoot en voelde zich in de Asser horeca natuurlijk als een vis in het water. Leuk dat deze meiden meededen! We hopen dat hun concepten aanslaan en dat we ze vaker mogen ontvangen tijdens een evenement bij ons. Hoewel de kans groter is dat we ze bij de JCCA zullen zien natuurlijk. Vandaag haalden ze de gemiddelde leeftijd wel lekker naar beneden.. 😉

 • Ondertussen tijdens het diner..
  Aan deze tafel gaat het tijdens het diner vast over het gebruik van elektrische auto’s. Met de komst van Tim ‘KIA Assen’ denken we wel een heel duurzaam lid binnengehaald te hebben op automotive gebied. We zien verder hoe sfeervol de zaak is, mooi zo met al dat groen! Onze leden hebben het goed naar hun zin en ieder vindt na de 1e ronde zijn of haar plek. Het netwerken is lekker begonnen.

Spannende finale

Teamwissel! (1)
Na een uurtje quizen is het tijd om te wisselen.  Aan het enthousiasme van de deelnemers te zien is het een geslaagde Pubquiz geweest voor ze. Met Mirjam en Vivian voorop, gaan ze lekker dineren in het restaurant en ze nemen zo te zien een Gijs mee die in een winnaarstemming lijkt te zijn vanavond.

Teamwissel! (2)
Geertje komt als teamcaptain tevreden met haar ‘Dream-team’ naar buiten. Willem hoefde vanavond niks te belichten, al zou het ons niet verbazen als de speakerset en beamer via hem in de Autentieq waren beland. Wat want geeft er nou licht in Assen zonder DIA?

Over een uur zou de finale zijn in het restaurant. Uiteindelijk kwam ‘Team Beukenootjes’ van Auke Doornbosch uit de bus als winnaar. Tja, tegen sommige spelers kan je natuurlijk gewoon niet op. Team Dream-Team was de verliezend finalist. Well done all!

Sfeervol dineren met je commerciële netwerk

We hebben weer een avondje plezier kunnen hebben met een hoop bekende en nieuwe leden in 1 van de mooiste en beste horecazaken van Assen. Iedereen heeft er weer van genoten en zijn of haar netwerk uit kunnen breiden met ondernemers van diverse leeftijden!

Graag tot de volgende keer.

Op maandag 6 november gaan we naar toonaangevend sportkledingmaker Sportconfex in Assen.

CCA Assen

Bekijk alle foto's van de Pubquiz

Copyright © 2020 Commerciële Club Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau