• CCA kerstdiner in de Jozefkerk

    CCA kerstdiner in de Jozefkerk

    “Wat een fantastische avond”

Kerstgala in de Jozefkerk
In een door D.I.A. (Willem Everts) prachtig uitgelichte Jozefkerk kwamen we op maandag 11 december als CCA bijeen met maar liefst 80 leden! Onze gala’s zijn altijd populair, maar deze opkomst heeft ook onze verwachting overtroffen. Dat komt natuurlijk ook door de vele leuke nieuwe leden die we de laatste maanden hebben mogen verwelkomen. Het werd een onvergetelijke en super sfeervolle avond met hoogstandjes op gebied van eten, drinken, muziek en cabaret!

Vrouwenteam CCA
Op deze foto is te zien team vrouwen CCA. Ziet er erg vrolijk en spontaan uit dames! Geheel in stijl met die handen in de lucht. Jullie lijken wel een modern gospelkoor! Wat opvalt is de mooie kledingkeuze en een aantal opvallend vers opgemaakte kapsels. Daar zal Hesj wel meer van weten en dat biechten we zo op.

Mannenteam CCA
Daan Pool van Pienter had zijn beste camera meegebracht en verzorgde deze avond op zeer professionele wijze de foto’s. Hier had hij hem waarschijnlijk op de zelfontspanner gezet of hij heeft even heel vlot een workshop fotografie aan een vrouwelijk CCA lid gegeven. Dat kunnen ze bij Pienter heel goed. Mooie foto heren. Het lijkt een beetje op een gezellige reünie van een Asser schoolklas. Vlinderdassen vooraan!

 

Een unieke avond
Alle CCA leden keken hun ogen uit en vonden de avond geweldig en uniek.

De Jozefkerk bracht ons helemaal in kerstsferen en het programma was met erg veel variatie ingevuld.

We hebben getoast op een prachtig 2023 en een nog mooier 2024 waar we elkaar weer maandelijks zullen zien in een leuk en afwisselend programma.

Cabaret van Ons verhaal (1)
Marieke Klooster en Sanneke van der Meulen traden samen voor ons op in hun heerlijke duo voorstelling. De dames van ‘Ons verhaal’ kregen de zaal aan het lachen en zorgen voor heel veel sfeer. Dit Groninger cabaretduo stond als een huis en stalen de show op een hele energieke en komische manier. Ze betrokken Xander Heijden ook nog even in hun voorstelling tot hilariteit van de gehele zaal.

Cabaret van Ons verhaal (2)
Marieke en Sanneke hebben elkaar ontmoet bij een project met Bert Visscher & Het Noordpool Orkest. Zij zingen samen in de show: ‘Don Pescatore and his Alcatraz Orchestra’. Met dit project touren zij langs de schouwburgen en theaters in Nederland. We waren blij dat ze voor ons nog een gaatje in de agenda hadden.

Onder het sfeervolle licht van een mooie grote kroonluchter gingen die handjes in de lucht.

 

The Black-Tie, een absoluut culinair hoogstandje
Het was natuurlijk een perfecte avond voor Black-Tie’s. Niet alleen op kleding maar ook op culinair gebied. Benjamin van den Berg en zijn chefs hebben een fantastisch en culinair hoogstandje afgeleverd deze avond. Dat was zo goed en smaakvol, dat we ons afvragen wanneer het Michelin mannetje daar eens langskomt.

Unieke smaakcombinaties
Hun bijpassende wijnen waren ook heel erg lekker en daarom hebben we besloten ze in de nieuwsbrief aan te bieden als pakketje. Op de foto’s is goed te zien hoe smaak en perfectie qua samenstelling bij elkaar komen.

Gezellig tafelen in de kerk
Onder het genot van lekkere wijnen, bruisend water, heerlijke gerechten en kaarslicht tafelen de leden van de CCA en praten ze met elkaar over het aflopende (boek)jaar. Een gezellig overzicht in een uniek gelegenheidsrestaurant waar velen jaloers op zouden zijn. Beste lezers, u kunt niet meer boeken dit jaar. De banken zijn inmiddels weer teruggeplaatst en de Jozefkerk doet weer dienst als kerk..

Swing du Nord
Deze jazzkanjers brachten de kerkzaal in gezellige jazzy sferen en maakten optimaal gebruik van de geweldige akoestiek die de Jozefkerk ons bood. Swing du Nord speelt swingmuziek uit de jaren 40 en 50 en zijn geen onbekenden van ons. Hun mix van opzwepende hotclubjazz, swing en melancholische zigeunermuziek heeft ons al eerder doen bewegen. De kerk heeft en is natuurlijk een prachtig podium voor al deze artiesten.

 

Van smart casual tot smoking
The Black Tie was niet de enige deze avond. We zagen meerdere mannen in een mooie smoking gehuld op ons gala verschijnen. De kleding liep uiteen van spijkerbroek tot smoking en dat maakte het gezellig ongedwongen.

 

Haar van Hesj
Een aantal dames had met Hesj een PRE PARTY in haar kapperszaak waar ze hun haar allemaal hebben laten stijlen. Dat kan je wel aan haar overlaten! Op de groepsfoto is dat al goed te zien natuurlijk. We denken dat ze een heel gezellige voor-uitje in Coiffure Assen hebben gehad hoor. Pure Verwennerij. Mooie kerstkapsels!

Eindejaar voorstelling
De avond had veel weg van een eindejaar voorstelling, maar dan exclusief voor de 80 aanwezige CCA leden.

In groten getale aanwezig genoten zij van alles wat er op het podium gebeurde. Cabaret, muziek en meer.

Geertje en Jozef in de Jozef
Daan heeft een groot aantal mooie plaatjes gemaakt, maar deze sprong er absoluut uit. Voorzitter Geertje Dam samen met haar man Jozef Groenhout in de JOZEFKERK. Hoe gaaf en romantisch is dat?

De chef uitgelicht
Hier wordt Benjamin van The Black-Tie nog even in het (kunst)zonnetje gezet door Geertje en overige leden van het bestuur. We wensen je een hele drukke en smaakvolle kerstperiode toe in je restaurant!

Het bestuur midden in de kerk
Van links naar rechts zien we Miriam, Geertje, Karin, Xander en Peter (Levi mist op de foto). Ze willen alle leden bedanken voor hun aanwezigheid dit jaar en hopen ook komend jaar iedereen weer te zien. Als CCA denken ze weer vele nieuwe leden te mogen verwelkomen in 2024 bij de meest actieve netwerkclub van Assen e.o.

Het bestuur van de Commerciële Club Assen wenst iedereen een gezond en veilig uiteinde van 2023.

Business en Kerstpraat
Hier zien we een bloemlezing van de rest van de zeer geslaagde avond. Leden kletsen en netwerken onder elkaar in de mooie kerst- en kerkambiance. We bedanken iedereen voor zijn en haar komst!

Afsluiting 2023
Op maandag 8 januari openen we het nieuwe Asser business jaar. Hier bundelen we onze krachten weer om samen met andere Asser netwerken bij elkaar te komen om het jaar 2024 feestelijk te beginnen.

Kom ook naar deze Asser aftrap en Nieuwjaarsbijeenkomst!

CCA Assen

Copyright © 2020 Commerciële Club Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau