• Duurzaamheidscentrum met Beau Veldkamp

  Duurzaamheidscentrum met Beau Veldkamp

  “Netwerken, lekker eten met prachtige muziek onder de zon”

Stichting Phusis
Het Duurzaamheidscentrum is onderdeel van Stichting Phusis. Deze organisatie zet zich in voor mensen die tussen wal en schip vallen waardoor perspectief ontbreekt. De Stichting karakteriseert zich door te blijven zoeken naar oplossingen en te focussen op de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Phusis ziet ze graag weer deel uitmaken van de samenleving zodat ze dromen en verlangens waar kunnen maken. In o.a. het Duurzaamheidscentrum maken ze dat waar.

Het terras
Ze hebben een gezellig horecagedeelte waaronder een goede keuken met enthousiaste medewerkers en een groot terras met uitzicht op het Asserbos en de stadsboerderij. Je bent er echt even uit! Zo ervaarden de ca. 60 CCA leden dit deze avond ook. Men kon even de dagelijkse beslommeringen achter zich laten en te genieten, bijkletsen, netwerken eten enz.

Nieuwe leden
Geertje kon vanavond maar liefst 4 nieuwe leden voorstellen, we zetten ze hier nog een keer op een rijtje.

Esther Gerritsen, Marieke de Haan, Alfred Welink en Lambert Zwiers. En het werd gelijk grappig en gezellig!

We zijn blij dat we deze nieuwe leden kunnen verwelkomen en vinden het vooral leuk dat ze allen uit een eigen werkveld komen. Dat past bij onze ambities die we in de loop van dit jaar uit zullen rollen.

Esther Gerritsen
Esther noemt zichzelf Multiondernemer! En dat blijkt ook wel uit haar profiel. Esther is eigenaar van maar liefst 3 ondernemingen: Wijskwadraat (bemiddeling en mediation), Oliewijs (verkoop natuurlijke oliën) en Portimaobooking (Het verhuren van appartementen in Portimao Portugal). Esther maak je niks meer wijs, ze is van vele markten thuis en met haar kleurrijke unieke jurk viel ze gelijk op vanavond.

Marieke de Haan
Marieke is adviseur bij HACONNECT, advies en projectmanagementbureau in de bouw & infra.

‘Wij innoveren, werken samen en zijn ons bewust van de omgeving’. Staat er op hun website. Dus wat dat betreft zal Marieke zich gelijk thuis voelen op deze plek vanavond! Ze had al eens beloofd dat ze bij de CCA zou komen, en die belofte maakt ze nu waar!

Alfred Welink
Ondernemer, investeerder, bestuurder, commissaris staat er op zijn LinkedIn. Daar kunnen wij ons inmiddels prima een beeld bij vormen. Alfred had een mooie welkomstspeech voor de aanwezige en zomers geklede CCA leden. Een man die niet schuwt om een praatje te doen voor een groter gezelschap bleek al snel. We zijn benieuwd wat Alfred voor de CCA kan betekenen in de toekomst!

Beau Veldkamp (1)
Als je Beau Googled kom je o.a. Youtubeclip van “Finalist Drèents Liedtiesfestival 2022” tegen. Hierin zingt zij ‘Geef mie de maone’, Drents voor ‘Geef me de maan’. Hoe verrassend was het datze met een heel ander repertoire kwam deze avond. Met name mooie Engelse covers klonken over het Duurzame terras. Deze prettige Asser verschijning bleek veel meer in haar mars te hebben dan de Drentse maan..

Lambert Zwiers
Lambert heeft een levenslange carrière als lid of voorzitter van vele Raden van Toezicht. Of hij ook toezicht komt houden op de CCA weten we niet 😉, maar hij zal in elk geval samen met zijn ‘toezicht-buddie’ Alfred de gezelligheid bewaken konden we uit zijn welkomstwoord opmaken. Als oud directeur VNO-NCW bevorderd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau (2019). Daar hadden we er nog geen van binnen de CCA.. Top!

Beau Veldkamp (2)
Als singer / songwriter zingt Beau al jaren en onderneemt ze daarnaast in de verkoop van stenen. Daarover kan je meer te weten komen op haar Instagram account. Wij vinden haar vooral STEENGOED.

Over goed gesproken. Vanavond werd ze geflankeerd door, volgens Levi de beste gitarist van Drenthe, Roelof Meijeringh. En eerlijk is eerlijk, daar lijkt geen woord van gelogen. Ze vormen een harmonisch koppel.

Geen spreker
Vanavond hadden we geen vaste spreker of specifiek thema. We kwamen gewoon samen op een prachtige plek met heerlijk eten en drinken muzikaal begeleid door Beau en Roelof. Het weer en de plek deden de rest.

Ongedwongen genieten na een dag hard werken op een unieke locatie. En dat het beviel bleek met name uit het tijdstip waarop de laatste CCA gasten het terrein verlieten omstreeks 22.00. Closing time!

Lekker eten naast het Asser bos!
De keuken van het Duurzaamheidscentrum had flink uitgepakt en waren al aan het bakken ver voor de eerste gasten aankwamen. Het was smaakvol en het buffet kon al snel ‘bestormd’ worden na de voorstelronde van de nieuwe leden. Men zocht daarna een tafel in de zon of schaduw om gelijk te beginnen aan de business en borrelpraat.. Eet smakelijk!

Complimenten voor de bediening, ze zorgden ervoor dat het ons niet aan dorstlessers ontbrak. Nice!

Afsluitend
Met deze gezellige zomerse pose van deze immer aanwezige CCA dames sluiten we dit buitenevent af.

En graag tot de volgende keer 19 juni op de Haringparty, en / of op 26 juni bij BMW Dusseldorp Assen.

CCA Assen

 • Mandy van Elp

  (Web & Media) liep met een geavanceerde brace om haar arm. Ze bleek geen late skivakantie te hebben gehad, maar een gecompliceerde armbreuk opgelopen te hebben tijdens volleybal. Ze is niet alleen een go getter op websitegebied, ze wil ook nog eens voor die onmogelijke bal gaan. Tja Mandy, doe dat de volgende keer anders met beachvolleybal? Beterschap! Ook namens Pascal, Willem en Ger(regelt).

 • Truus Grit

  (Podcaststudio Assen) is door Geertje alvast ‘ge-earmarked’ om iets te betekenen voor CCA’s Next Level concept, waarover later meer. Ze was in haar sas met een gevarieerd en gezellig gezelschap van nieuwe en bestaande leden aan de laatste bezette tafel van de avond. Tot ver na de laatste ronde vlogen vogels soms verschrikt op uit de bomen als ze haar aanstekelijke lach liet horen. Welkom! Tot gauw in je studio!

 • Vincent Soplantila

  (VS Optiek) was in zijn nopjes met het mooie weer en kwam gelijk een klant tegen die 1 van zijn voormalige winkelparels droeg. De nieuwe eigenaar is tevens de schrijver van dit stuk en zal het niet TE promotioneel maken, maar hij bleek uiteraard ook niet de enige klant aan die bewuste tafel te zijn.

  PS / VS: De zonnebrillenkoning heeft nog wel diverse leuke promotionele plaatjes geschoten die avond.

 • Raul Rodriquez

  (Romen Design) werd door Geertje in haar opening genoemd EN al geroemd om zijn kwaliteiten als grafisch vormgever. Raul heeft namelijk onlangs het nieuwe CCA logo mogen ontwikkelen! Supergaaf, en dat werd ook eens tijd. Geertje was erg complimenteus over het resultaat alleen mag ze deze pas in september onthullen na de start van ‘t nieuwe seizoen. Cliffhanger van 4 maanden.. Oef. Het logo schijnt compleet anders en erg mooi te zijn. Benieuwd!

 • Heshow van der Scheer

  (Coiffure Assen) kwam weer even charmant als altijd voor de dag. Maar ze had nog wel een oproep voor de leden. Ze wil binnenkort op typisch Assense plekken gaan knippen voor een wederzijdse promotionele actie. De leden kunnen kiezen uit het TT circuit of de Jozefkerk in Assen. Vandaag legde ze die opties even aan ons voor. Ze zoekt echter nog wel wat ondernemende medestanders. Dus, stuur haar even een DM!

 • Ronald Obbes

  (Napoleon Assen) kwam ook even weer langs. Logisch, dit was namelijk een typisch buiten horeca-evenement. Hij vertelde ons dat hij op de achtergrond betrokken is bij het horeca gedeelte van het centrum ogv commercieel advies. Sinds het afstoten van ’t Wapen heeft hij weer wat meer tijd om handen en dat steekt hij o.a. in dit soort bezigheden en avontuurlijke privé-uitjes met rugzak en tent. Proost.
  EN tot ziens bij JOUW Haringparty!

 • Mirjam, Willem, Pascal en Vivian

  Mirjam, Pascal, Willem en Vivian proostten op het mooie weer en bleven ook zo lang mogelijk genieten. Willem (DIA) had weer keurig de nodige installatie neergezet. Verder laten we de rest van de foto’s het verhaal van de avond vertellen. Wie zat er met wie? Zoveel leuke groepjes Asser ondernemers bij elkaar. Zie het zelf!

  Copyright © 2020 Commerciële Club Assen. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
  Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau